50 χρόνια κοντά σας...

Η ψαροταβέρνα Ο Διάσημος, κατόρθωσε να καθιερωθεί από πολύ νωρίς, καθώς αγκαλιάζει την παράδοση μεν, πάντα όμως με μία δόση φαντασίας στην κουζίνα του, όπου φυσικά πρωταγωνιστεί το φρέσκο ψάρι και τα πεντανόστιμα θαλασσινά.

Έχει κερδίσει την εκτίμηση των πελατών και αυτό γιατί συνδυάζει το καλό φαγητό, το εξαιρετικό σέρβις, το φιλικό περιβάλλον, με την μοναδική θέα στη θάλασσα. Με γνώμονα την ποιότητα, στόχο το σωστό μαγείρεμα, προϋπόθεση το καθαρό περιβάλλον και τις καλές τιμές, έχει αποκτήσει την πολύ καλή φήμη που τον ακολουθεί εδώ και 50 χρόνια!!
Η ψαροταβέρνα λειτουργεί όλο το χρόνο, με  την μαγευτική θέα και το ηδονικά όμορφο ηλιοβασίλεμα,  σε παρασύρει σε άγνωστα  μονοπάτια γευσιγνωσίας, παρέα με ένα καλό κρασί ή ένα δροσερό ουζάκι.

Κοντά μας θα απολαύσετε φρέσκα ψάρια, καλαμάρια, χταπόδια, μύδια, γαρίδες, αστακούς και διάφορους ουζομεζέδες.  Οι δροσερές σαλάτες μας και η αχινοσαλάτα που μυρίζει θάλασσα θα σας καταπλήξουν.

Για απαιτητικούς ουρανίσκους, ρομαντικά ηλιοβασιλέματα, κατανυκτικές οινοποσίες και ξέφρενα «ουζάκια» …ο Διάσημος είναι εδώ στην όμορφη Πειραϊκή και σας περιμένει.